Aniouk Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Inforumuje drapiezcow i ofiary, siebie i inne bestie, ze do pelni mamy wlasnie 4 dni i juz zaczyna sie zabawa z ksiezycem, co jak zwykle odbija sie na tym forum...Ja uciekam na pare dni, zycze pozostalym milej, jak najmniej krwawej zabawy:) Bo juz sie boje co tu sie bedzie dziac jutro:D Dla przypomnienia: Zgodnie z niektórymi badaniami statystycznymi, w czasie pełni Księżyca zdarza się więcej wypadków drogowych, ataków serca, częściej wzywane jest pogotowie, dochodzi do nasilenia zaburzeń psychicznych i nerwowych. Gwałty, rozboje, morderstwa, próby samobójcze zdarzają się również znacznie częściej w ciągu dwóch-trzech dni przed i po pełni. Powodzenia:) Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 no i podobno jest wtedy najlepsza pogoda na narty - serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniouk Napisano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2008 I prosze nie usuwac tej wiadomosci, nawet jesli Panowie Wielki Brat Czuwa w to nie wierza...Podczas ostatniej pelni, jeden chlopak o malo co nie stracil glowy gdy w jego kierunku polecial talerz wypelniony jedzeniem, nie wiem jak sie to stalo (przeciez to moj kubeczek z wiewiorka jest;), taki zarcik), ale nie kontrolowalam swojej reki:) ale chlop ten byl strasznie upierdliwy to fakt...dobrze ze wirtulana rzeczywsitosc jest nadal wirtualna, bo balabym sie tutaj tych latajacych nart i kijkow... Buziaczki dla wszystkich:) Ania no i podobno jest wtedy najlepsza pogoda na narty - serio Z pewnoscia na spacer po lesie....zeby zarznac kogos siekiera A tak powaznie...serio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiman6 Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ... jak się tę pełnię połączy z działaniem Wielkiego Zderzacza Hadronów... ...czarna dziura w forum pewna...byleby alp nie popsuli tym cholerstwem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coli Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No to wszystko wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniouk Napisano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ... jak się tę pełnię połączy z działaniem Wielkiego Zderzacza Hadronów... ...czarna dziura w forum pewna...byleby alp nie popsuli tym cholerstwem...Nie wiem czy Ci naukowcy wiedza...o pelni, moze im mejla wyslac;)? Prawde mowiac jest niezmiernie ciekawa co to bedzie...A moze Alpy w Himalaje sie zamienia....to bylaby lepsza jazda niz niejedna czarna dziura:) Użytkownik Aniouk edytował ten post 10 wrzesień 2008 - 18:21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Inforumuje drapiezcow i ofiary, siebie i inne bestie, ze do pelni mamy wlasnie 4 dni i juz zaczyna sie zabawa z ksiezycem, co jak zwykle odbija sie na tym forum...Ja uciekam na pare dni, zycze pozostalym milej, jak najmniej krwawej zabawy:) Bo juz sie boje co tu sie bedzie dziac jutro:D Powodzenia:) Ania myślisz, że pełnią również da się wytłumaczyć wzmożoną aktywność co poniektórych i tak już nadaktywnych? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniouk Napisano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2008 myślisz, że pełnią również da się wytłumaczyć wzmożoną aktywność co poniektórych i tak już nadaktywnych? :cool: Bo no wiem...nadaktywna ostatnio jestem...wszystkich uspakajam jak tylko bede mogla biegac i wspinac sie i jezdzic na damskich ulatwionych idionartach...nie bedzie mnie tu za czesto:) A tak co mam robic...jak kolano nie pozwala na nic innego jeszcze...Ksiazki czytam...robie takie cwiczenia ze juz mi sie na wymioty od nich zbiera;), nie pije i nie pale, to sobie tutaj popisze:) Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Bo no wiem...nadaktywna ostatnio jestem...wszystkich uspakajam jak tylko bede mogla biegac i wspinac sie i jezdzic na damskich ulatwionych idionartach...nie bedzie mnie tu za czesto:) A tak co mam robic...jak kolano nie pozwala na nic innego jeszcze...Ksiazki czytam...robie takie cwiczenia ze juz mi sie na wymioty od nich zbiera;), nie pije i nie pale, to sobie tutaj popisze:) Ania to Ty jesteś nadaktywna??? Nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniouk Napisano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2008 to Ty jesteś nadaktywna??? Nie zauważyłam To blagam Cie, powiedz To wszystkim, ktorzy mnie otaczaja w rzeczywistosci...Ostatnio chcialam wyskakiwac z pociagu i biec za nim...taka ochote mialam pobiegac...czuje sie jak nietoperz w biustonoszu.... tfu jak w klatce;) http://www.mowiepopo...view/29893/136/ Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniouk Napisano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Nieuk, tu chodzi o to,że Bo pije do Co. Sred, jako rozwiazanie widze DRAME na sniadanie:) Ps. Ales Ty czasami glupiutki...ale slodziutki;) Użytkownik Aniouk edytował ten post 10 wrzesień 2008 - 20:51 mimo wszystko dodalam ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniouk Napisano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Obyś jednak jak najszybciej ozdrowiała i pobiegła..... w butach za 100zł A na droge wypije sobie wino rozowe... A buciki posiadam fioleciaki za 4 funciaki Dwa AA:) Ps. A za 100zl to sobie kupie pare kaloszy... Użytkownik Aniouk edytował ten post 10 wrzesień 2008 - 21:32 Ps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniouk Napisano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Mysle sobie, ze napisze kiedys prace pod tytulem: Zaleznosc poziomu klotliwosci na skiforum od fazy ksiezyca:) Moglyby byc to calkiem ciekawe obserwacje przyrody forumowej;) 0.4 dnia do pelni!!!! Faza: 98.7:) Cudownie, chyba az tak zle tym razem nie bylo...a moze??? Pozdrawiam wszystkich:) Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ale zajefajnisty temat . Znacie takie przysłowie "Idzie burza, u Sencei'a(tutaj zaiast Sencei'a imie jakieś trzeba wstawić) się wydłuża" xD. Znacie mozę jakieś przysłowia o pełni? Mam poysła, niech każdy wstawia zdjecia przerobione tutaj jak widzi siebie podczas pełni xD. ja wstawię, ale chyba jutro, bo dzisiaj mi siejuznie chce przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniouk Napisano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2008 W sumie jak tak dalej pojdzie to doktorat z ksiezyca na tym forum zrobie... Nawet co niektorzy sami sie przyznaja, ze nerwowi... http://www.skiforum....86&postcount=73 Ja cos za lagodna ostatnio...Wplyw relaksu gorskiego sie objawia tak jakos:) Juz nie smuc smutkow Senceiu...ino fotke obiecana dawaj:) Ania Ps Czuje chyba ze remis bedzie:( Obym sie mylila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi