Spiochu Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 nie tylko najstromiej, ale i najwęziej Mimo wszystko, lepiej jak to jest na początku. Zawsze można się zsuwać bokiem, jak nie da rady inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 254 Dodano 18 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 36 17 13 19 Popularne dni 25 Kwi 23 27 Kwi 16 8 Paź 12 24 Kwi 12 Top użytkownicy w tym temacie jan koval 36 odpowiedzi MarioJ 17 odpowiedzi Mitek 13 odpowiedzi star 19 odpowiedzi Popularne dni 25 Kwi 2020 23 odpowiedzi 27 Kwi 2020 16 odpowiedzi 8 Paź 2006 12 odpowiedzi 24 Kwi 2020 12 odpowiedzi star Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Mimo wszystko, lepiej jak to jest na początku. Zawsze można się zsuwać bokiem, jak nie da rady inaczej. Lepiej jak jest wię[email protected] Zsuwać to ja się szybko nauczyłem. Także do tyłu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Mimo wszystko, lepiej jak to jest na początku. Zawsze można się zsuwać bokiem, jak nie da rady inaczej. po prostu wskoczyc Lepiej jak jest wię[email protected] Zsuwać to ja się szybko nauczyłem. Także do tyłu:-) szanowna umiejetnosc……nie zartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Z tych Lechem to chyba fotka pochodzi z obszarów na prawo od trasy patrząc w kierunku zjazdu. https://www.lechzuer...iing/langer-zug Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yaro1771 Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Z tych Lechem to chyba fotka pochodzi z obszarów na prawo od trasy patrząc w kierunku zjazdu. https://www.lechzuer...iing/langer-zug 77% i 80% to musi być niezły czad. Dla porównania Dzikowiec ma prawie 59% w górnym odcinku. Pamiętam, że dość stroma - myślę, że około 60% - jest początkowy fragment "czarnej" w Bormio, ale ją jeszcze ratrakują, a tych pewnie już nie. W każdym razie, jazdy tam po zmrożonym sobie nie wyobrażam. Oczywiście...***** ********** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 11 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Najtrudniejsze stoki. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Mimo wszystko, lepiej jak to jest na początku. Zawsze można się zsuwać bokiem, jak nie da rady inaczej. Lepiej jak jest wię[email protected] Zsuwać to ja się szybko nauczyłem. Także do tyłu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Mimo wszystko, lepiej jak to jest na początku. Zawsze można się zsuwać bokiem, jak nie da rady inaczej. po prostu wskoczyc Lepiej jak jest wię[email protected] Zsuwać to ja się szybko nauczyłem. Także do tyłu:-) szanowna umiejetnosc……nie zartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Z tych Lechem to chyba fotka pochodzi z obszarów na prawo od trasy patrząc w kierunku zjazdu. https://www.lechzuer...iing/langer-zug Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yaro1771 Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Z tych Lechem to chyba fotka pochodzi z obszarów na prawo od trasy patrząc w kierunku zjazdu. https://www.lechzuer...iing/langer-zug 77% i 80% to musi być niezły czad. Dla porównania Dzikowiec ma prawie 59% w górnym odcinku. Pamiętam, że dość stroma - myślę, że około 60% - jest początkowy fragment "czarnej" w Bormio, ale ją jeszcze ratrakują, a tych pewnie już nie. W każdym razie, jazdy tam po zmrożonym sobie nie wyobrażam. Oczywiście...***** ********** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 11 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Najtrudniejsze stoki.
jan koval Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Mimo wszystko, lepiej jak to jest na początku. Zawsze można się zsuwać bokiem, jak nie da rady inaczej. po prostu wskoczyc Lepiej jak jest wię[email protected] Zsuwać to ja się szybko nauczyłem. Także do tyłu:-) szanowna umiejetnosc……nie zartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Z tych Lechem to chyba fotka pochodzi z obszarów na prawo od trasy patrząc w kierunku zjazdu. https://www.lechzuer...iing/langer-zug Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yaro1771 Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Z tych Lechem to chyba fotka pochodzi z obszarów na prawo od trasy patrząc w kierunku zjazdu. https://www.lechzuer...iing/langer-zug 77% i 80% to musi być niezły czad. Dla porównania Dzikowiec ma prawie 59% w górnym odcinku. Pamiętam, że dość stroma - myślę, że około 60% - jest początkowy fragment "czarnej" w Bormio, ale ją jeszcze ratrakują, a tych pewnie już nie. W każdym razie, jazdy tam po zmrożonym sobie nie wyobrażam. Oczywiście...***** ********** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 11 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Najtrudniejsze stoki.
star Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Z tych Lechem to chyba fotka pochodzi z obszarów na prawo od trasy patrząc w kierunku zjazdu. https://www.lechzuer...iing/langer-zug Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaro1771 Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Z tych Lechem to chyba fotka pochodzi z obszarów na prawo od trasy patrząc w kierunku zjazdu. https://www.lechzuer...iing/langer-zug 77% i 80% to musi być niezły czad. Dla porównania Dzikowiec ma prawie 59% w górnym odcinku. Pamiętam, że dość stroma - myślę, że około 60% - jest początkowy fragment "czarnej" w Bormio, ale ją jeszcze ratrakują, a tych pewnie już nie. W każdym razie, jazdy tam po zmrożonym sobie nie wyobrażam. Oczywiście...***** ********** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 11 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi