kmusial Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Mam kurtkę Campusa (bez ocieplenia) od lat może 6-7, wiele razy była prana, fakt że za każdym razem ją impregnowałem, i nie jest zła. Teraz używam jej tylko na wędrówki po górach, bo na narty mam co innego, ale gdybym musiał kupić nową bez oporów kupił bym Campusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyton Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 prosze niewiedzieliscie ze alpinus i campus to polska firma?? to tak jakbyscie nie wiedzieli ze americanos i gino rossi sa polskie... przeciez to widac:) Masz absolutną rację!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Tata miał kurtkę Alpinusa i to przez 3 lata. Był strasznie z niej zadowolony... Szkoda tylko, że gdy zaniósł ją do Prania Chemicznego przesympatyczna Pani coś źle zrobiła i kurtka zafarbowała na kolory tęczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_lesny Napisano 18 Października 2006 Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Nie jest to typowa w 100% kurtka narciarska, ale w/g mnie o ile ci sie podoba to jest o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezar Napisano 18 Października 2006 Udostępnij Napisano 18 Października 2006 POZA WĄTKIEM Ostatnio mówili w TVN24 ( Bilans ) że firma Campus i Alpinus wchodzą na polską giełdę... Mało tego prezenter dodał że: "Mał kto z Nas wie, że firma Campus i Alpinus to POLSKA firma..." Czy to może być prawda??:confused: Tak, Campus i Alpinus to Polskie firmy, Hi-Tec również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taki_sobie_narciarz Napisano 18 Października 2006 Udostępnij Napisano 18 Października 2006 W tej chwili można upolować fajne nartki albo kurtkę za bardzo przyzwoite pieniążki. Ja w sobotę nabyłem takie wdzianko http://www.etraper.p...&products_id=72 za 199 PLN. Kolorki trochę walą po oczach, ale to mi nie przeszkadza. Jak przetestuję to się podzielę wnioskami;). Dodam tylko, że poprzednio też używałem Campusa i było o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 18 Października 2006 Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Z Campusem jest tak jak z Alpinusem, częśc modeli maja udanych a część nie... Ja tylko dodam że na giełde narciarską w katowicach (słoneczna) przyjeżdżają czasami goscie z kurtkami Spider-a po około 500zł. Kurteczki oryginałt a tanie z powodu np krzywego przeszycia-nie przechodzą kontrolli jakosci, sklep takiej kurtki nie sprzeda. Ja osobiscie cenię kurtki marki Rossignol, kupuje zawsze po sezonie bo taniej:) Dosyć dobre żeczy(cena/jakoć) robi również Go Sport-Wanabee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi