Falcon Napisano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 No właśnie czym się różnią kije które posiadają magiczne TTB od tych bez?? Bo cena jest taka sama... P.S. Wiem, że grubością 16mm(TTB) i 18mm(bez TTB), ale co daje ta magiczna technologia TTB?? Z góry wielkie dzięki za wszelkie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interski Napisano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 www.foreversport.sklep.pl wpadnij do nich i sie dopytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 No właśnie czym się różnią kije które posiadają magiczne TTB od tych bez?? Bo cena jest taka sama... P.S. Wiem, że grubością 16mm(TTB) i 18mm(bez TTB), ale co daje ta magiczna technologia TTB?? Z góry wielkie dzięki za wszelkie podpowiedzi. TTB (Triple Tube Balance System): daje lepsze wywazenie kija: tzn czesc dolna jest lzejsze wiec latwiejsza do gwaltownej zmiany pozycji nie mylic z trigger system: to jest system uwalniania petli od kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcon Napisano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Byłem w 4everSport i powiedzieli mi dokładnie to samo co Jan i jeszcze dodali od siebie że kijek jest ogólnie lżejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi