Alojz Napisano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam wszystkich, na wstępie zwracam się z prośbą o wrażenia z jazdy na nartach Kneissl Red Star SL z 07/08 , może ktoś takową ujeżdżał ? Dziękuję za wszelkie info pozdrawiam. PS. Jeśli temat nie jest w tym miejscu co ma być, przepraszam i proszę o przeniesienie go w właściwe. Użytkownik Alojz edytował ten post 07 sierpień 2008 - 11:14 ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alojz Napisano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Właśnie znam dlatego pytam , chodzi o sezon 07/08. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Nie ta osoba jeździła na dużo wcześniejszych rocznikach (nawet w carvingowym pucharze polski). Poczekaj na odpowiedz na tego ostatniego linka bo z tego co się orientuję (ale mogę się mylić) to tu nikt (no może maniaq) nie miał kontaktu z tą nartą ale niestety nie 07/08 - jeździłem na tej żółto-czerwonej i na kilku innych modelach Kneissl (Super Moto, Super Cut, Black Star i Stormrider) ale wszystko z poprzednich sezonów.... generalnie o firmie mam jak najlepsze zdanie - solidne deski......i mało spotykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alojz Napisano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dziekuję koledzy za info , wiem że narty są niespotykane w naszym kraju no ale mówi się trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dziekuję koledzy za info , wiem że narty są niespotykane w naszym kraju no ale mówi się trudno. to właśnie fajnie a red star 07/08 miałem w rękach teraz w czerwcu w Mayrhofen - piękne (tzn.mnie się bardzo podobają) można pytać tu: www.e-ski.pl jak lubisz dobre a nietypowe dechy to koniecznie zobacz Sporten AHV 06SL pzdr Użytkownik maniaq edytował ten post 08 sierpień 2008 - 14:20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 ale niestety nie 07/08 - jeździłem na tej żółto-czerwonej i na kilku innych modelach Kneissl (Super Moto, Super Cut, Black Star i Stormrider) ale wszystko z poprzednich sezonów.... generalnie o firmie mam jak najlepsze zdanie - solidne deski......i mało spotykane miales na mysli stoeckli stormrider?? bo kneissl takich nie produkuje z tego co wiem, natomiast stoackli jak najbardziej........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 miales na mysli stoeckli stormrider?? bo kneissl takich nie produkuje z tego co wiem, natomiast stoackli jak najbardziej........... oczywiście masz rację.... z Kneissl jeździłem na Tankerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi