Qbekbear Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Codziennej... jazdy...? *___* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Niewątpliwie narty należą do tych droższych sportów . Niestety z pasją jest jak z miłością ..nie rozsądek ma głos ale serce Można wybrać bogatszego(ą) ale bez miłości ....można wybrać tańszy sport ale to już nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Niewątpliwie narty należą do tych droższych sportów . Niestety z pasją jest jak z miłością ..nie rozsądek ma głos ale serce Można wybrać bogatszego(ą) ale bez miłości ....można wybrać tańszy sport ale to już nie to samo byla polityka, byla religia, a teraz o klopotach sercowych........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 byla polityka, byla religia, a teraz o klopotach sercowych........................No ja wlasnie sercowych nie mam ..;-) Użytkownik sally67 edytował ten post 15 kwiecień 2013 - 15:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Można wybrać bogatszego(ą) ale bez miłości .... No jak bez milości? Są pieniądze jest nartowanie. Bez zatrzymywanki. Masz miłość? Masz. Byle facet był albo nartowy albo wyrozumiały albo obojętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Komplikujecie Ja tylko o nartach ... jak sie kocha to sie nie patrzy ile kosztuje...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klapus Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Jak się kocha (narty) i tak się patrzy byle nie za drogo . To się na to mówi że miłość z rozsądku:D Użytkownik klapus edytował ten post 15 kwiecień 2013 - 19:52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajaderkatyrolska Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Tak więc oficjalnie w czwartek zakończyłem sezon narciarski. Sezon ten był pierwszym, w którym nigdzie nie wyjechałem. Ograniczyłem się do codziennej jazdy na pobliskim stoku. Czuję się dobrze wyjeżdżony (pomimo kontuzji i braku kondycji) a szczerze powiedziawszy, budżet domowy praktycznie tego nie odczuł. Tak więc wszystko zależy od tego ile chcemy naprawdę wydać, bo zawsze można obrazić się na pobliski stok i dojeżdżać kilkadziesiąt kilometrów... Sprzętu w tym roku nie nabywałem, więc średnia wyszła mi poniżej dwustu złotych tygodniowo. Jak dla mnie, można udźwignąć... Rozpoczęliśmy sezon strzelecki i nurkowy, ktoś chce pogadać o kosztach... Pozdrawiam, radcom no wiesz, jak się mieszka w Wałbrzychu to luzik! Ale nawet w Wa-wie teoretycznie mogę pojechać (autobusem oczywiście) na Górkę Szczęśliwicką (długość trasy 227m), wypożyczyć sprzęt za 20-30 zł i kupić karnet godzinny w dzień powszedni za 19 zł, albo zaszaleć na 3-godzinny w weekend za 50zł. Wychodzi taniej niż kręgle w Hulakula, i troszke drożej niż kino. W takiej wersji to faktycznie narciarstwo jest własciwie dla każdego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolorado123 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Jeżeli chodzi o sprzęt to jeździmy na używkach ale zmieniamy je co 2 lata / dopłaca się ok. 250 do 350 zł / tak robimy od ok. 10 lat, czyli koszt pierwszych nart był duży , wtedy narty nowe były dla nas za drogie , zresztą nie wiedzieliśmy że to będzie miłość od pierwszego wejrzenia - nie ! WŁOŻENIA !! Ale teraz narty nówki w promocji wiosennej osiągnęły cenę nart z giełdy więc prosty wniosek - następna zmiana nart to zakup nowych. Jeżeli chodzi o buty to jak kupi się wygodne / co nie jest łatwą sprawą / to się je ma latami.Mój mąż buty ma już 11 lat i na pewno ich nie zmieni , ja zmieniłam , mam już trzecie bo nie mogłam sobie dopasować - moja wina. Kask też zakup jednorazowy - chyba że ktoś chce być modny to zmienia co jakiś czas bo przecież dorosłemu głowa nie rośnie. Rękawiczki - wiadomo od używania niszczą się więc częściej trzeba je zmieniać . Kurtka też wydatek na kilka lat . Spodnie też zakup jednorazowy chyba że d... urośnie albo się je potarga. Ważna sprawa - gogle . Kupiliśmy dopiero jak wyjechaliśmy do Słowenii gdzie słońce mocno operowało ale to też wydatek na kilka lat. Nie wspominam o kijkach bo to mały wydatek . Słowem my nasz sprzęt narciarski na dwie osoby dorosłe kompletowaliśmy przez pierwsze 2 może 3 lata i nie odczuliśmy tego tak bardzo na kasie. Inna sprawa wyjazdy i tu się zgadzam z moim przedmówcami jest coraz drożej - niestety a przede wszystkim koszty podnosi b e n z y n a. Ale co się nie robi dla miłości - narty kochamy i jeździmy i jeździć będziemy. Mamy to szczęście że mieszkamy ok. 100 km od Beskidów więc Szczyrk , Pilsko , Wisłę są nasze. Wspomnę jeszcze o Zakopcu bo i takie jednodniówki w poprzednich sezonach robiliśmy chociaż to ponad 200 km i winetka do Krakowa / ale to na dwie rodziny/. Reasumując jeździć trzeba bo co robić zimą , niedźwiedziami nie jesteśmy i w sen zimowy nie zapadniemy a na wersalce przed telewizorem siedzieć nie zamierzamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordirko Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 jeszcze o Zakopcu bo i takie jednodniówki w poprzednich sezonach robiliśmy chociaż to ponad 200 km i winetka do Krakowa / ale to na dwie rodziny/. Winietkę do Krakowa można zbić o 50% (czyli obecnie o 9zł) kosztem dodatkowych 10-15 minut jazdy (w kilometrach wychodzi mniej więcej to samo). Jeśli jedziemy od strony Katowic - na ostatnim zjeździe przed bramkami zjeżdżamy na Łodź/Warszawę, a potem następnym skrętem w prawo na drogę krajową nr 79 do Jaworzna .... po ok. 15 km z drogi 79 zjeżdżamy z powrotem na A4, już za bramkami. W kierunku odwrotnym (z Krakowa) zjeżdżamy na Jaworzno w drogę nr 79 i znowu omijamy bramki. Oszczędność 18 zł niby nikła przy ogólnych kosztach całodziennego karnetu na Kasprowy (105 zł) + paliwo (u mnie LPG wychodzi jakieś 80zł za 400 km), ale zawsze to jakieś 10% - a piszemy w tym wątku o nartowaniu dla nie-bogatych Wczoraj byłem na takiej jednodniówce, po 12:00 na Kasprowym były muldy jak marzenie, trochę słabo je widać bo zdjęcie z telefonu tylko dla tych muld warto tam jechać, w Polsce już nigdzie takich nie ma Użytkownik kordirko edytował ten post 15 kwiecień 2013 - 23:45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Winietkę do Krakowa można zbić o 50% (czyli obecnie o 9zł) kosztem dodatkowych 10-15 minut jazdy (w kilometrach wychodzi mniej więcej to samo). Jeśli jedziemy od strony Katowic - na ostatnim zjeździe przed bramkami zjeżdżamy na Łodź/Warszawę, a potem następnym skrętem w prawo na drogę krajową nr 79 do Jaworzna .... po ok. 15 km z drogi 79 zjeżdżamy z powrotem na A4, już za bramkami. W kierunku odwrotnym (z Krakowa) zjeżdżamy na Jaworzno w drogę nr 79 i znowu omijamy bramki. Oszczędność 18 zł niby nikła przy ogólnych kosztach całodziennego karnetu na Kasprowy (105 zł) + paliwo (u mnie LPG wychodzi jakieś 80zł za 400 km), ale zawsze to jakieś 10% - a piszemy w tym wątku o nartowaniu dla nie-bogatych Wczoraj byłem na takiej jednodniówce, po 12:00 na Kasprowym były muldy jak marzenie, trochę słabo je widać bo zdjęcie z telefonu [ATTACH=CONFIG]38329[/ATTACH] tylko dla tych muld warto tam jechać, w Polsce już nigdzie takich nie ma chybA sobie jaja robisz - gdzie sa te muldy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klapus Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Jadąc przez Jaworzno zaoszczędzamy na 1 bramce ale nie na czasie bo obecnie Jaworzno jest rozkopane, wiemy bo tędy jeździmy. Pozdrawia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolorado123 Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Kordiko masz rację ,właśnie tak robimy omijamy bramkę w Mysłowicach ponieważ jedziemy od Sosnowca .Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolorado123 Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 offtopic nie lepiej z Czeladzi jechać na Bielsko, Żywiec, Korbielów, Namestovo, Chochołów i do Zakopca /offtopic Ciekawa propozycja , do Zakopca przez Słowację hi , hi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klapus Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 offtopic nie lepiej z Czeladzi jechać na Bielsko, Żywiec, Korbielów, Namestovo, Chochołów i do Zakopca /offtopicRacja, że też tej trasy nie zauważyliśmy;). A tak poważnie to jeździmy omijając bramkę przez Jaworzno, bo szybciej. A przez Bielsko-Wadowice-Zakopiec to trasa krótsza ale wolniejsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Ja też mam szalenie małą pensję,Nie wiem, jak przetrwam, gdy ceny wzrosną!Chłopaki, czy są jakieś strony o kasynach, recenzje różnych kasyn i tym podobne?Po prostu chcę spróbować,nie ma nic do stracenia Nie ma takich stron. Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Kolejny wysyp pieprzonych spamerów. Dalej piszcie że forum nie potrzebuje żadnych adminów, moderatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Kolejny wysyp pieprzonych spamerów. Dalej piszcie że forum nie potrzebuje żadnych adminów, moderatorów. 3X do roku ktoś zaspamuje i pojdzie w .... gdzieś. Moderacja to armata na wróble... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Kolejny wysyp pieprzonych spamerów. ..ojjj tam od razu wysyp, raptem dwa posty . Wystarczy poobserwować , poczytać forum , by w ciągu dnia wychwycić "spamerów" produkujących po kilkanaście postów dziennie ,na każdy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 ..ojjj tam od razu wysyp, raptem dwa posty . Wystarczy poobserwować , poczytać forum , by w ciągu dnia wychwycić "spamerów" produkujących po kilkanaście postów dziennie ,na każdy temat Dwa posty tylko w tym wątku. W innych było więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Dwa posty tylko w tym wątku. W innych było więcej. kropla w morzu , walka z wiatrakami , pominąć ....zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 kropla w morzu , walka z wiatrakami , pominąć ....zapomnieć Spamowi na forum, należy się przeciwstawiać siłom, i godnościom osobistom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Spamowi na forum, należy się przeciwstawiać siłom, i godnościom osobistom wziąłem kajecik i zapisałem Panie majster ...ale i tak wolę zignorować ..olać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 wziąłem kajecik i zapisałem Panie majster ...ale i tak wolę zignorować ..olać Spam przy okazji wykopie czasem coś wartościowego z forum, a innym razem stanie się prztczynkiem do rezolutnych ripost i barwnych dyskusji;-) Nie demonizowalbym o ile nie przekroczy masy krytycznej. To pisałem ja, naczelny spamer skiforum... wezykiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Czy narty są tylko dla bogatych ? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Iven Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Kolejny wysyp pieprzonych spamerów. ..ojjj tam od razu wysyp, raptem dwa posty . Wystarczy poobserwować , poczytać forum , by w ciągu dnia wychwycić "spamerów" produkujących po kilkanaście postów dziennie ,na każdy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 ..ojjj tam od razu wysyp, raptem dwa posty . Wystarczy poobserwować , poczytać forum , by w ciągu dnia wychwycić "spamerów" produkujących po kilkanaście postów dziennie ,na każdy temat Dwa posty tylko w tym wątku. W innych było więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Dwa posty tylko w tym wątku. W innych było więcej. kropla w morzu , walka z wiatrakami , pominąć ....zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 kropla w morzu , walka z wiatrakami , pominąć ....zapomnieć Spamowi na forum, należy się przeciwstawiać siłom, i godnościom osobistom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Spamowi na forum, należy się przeciwstawiać siłom, i godnościom osobistom wziąłem kajecik i zapisałem Panie majster ...ale i tak wolę zignorować ..olać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 wziąłem kajecik i zapisałem Panie majster ...ale i tak wolę zignorować ..olać Spam przy okazji wykopie czasem coś wartościowego z forum, a innym razem stanie się prztczynkiem do rezolutnych ripost i barwnych dyskusji;-) Nie demonizowalbym o ile nie przekroczy masy krytycznej. To pisałem ja, naczelny spamer skiforum... wezykiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Czy narty są tylko dla bogatych ? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 ..ojjj tam od razu wysyp, raptem dwa posty . Wystarczy poobserwować , poczytać forum , by w ciągu dnia wychwycić "spamerów" produkujących po kilkanaście postów dziennie ,na każdy temat Dwa posty tylko w tym wątku. W innych było więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Dwa posty tylko w tym wątku. W innych było więcej. kropla w morzu , walka z wiatrakami , pominąć ....zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 kropla w morzu , walka z wiatrakami , pominąć ....zapomnieć Spamowi na forum, należy się przeciwstawiać siłom, i godnościom osobistom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Spamowi na forum, należy się przeciwstawiać siłom, i godnościom osobistom wziąłem kajecik i zapisałem Panie majster ...ale i tak wolę zignorować ..olać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 wziąłem kajecik i zapisałem Panie majster ...ale i tak wolę zignorować ..olać Spam przy okazji wykopie czasem coś wartościowego z forum, a innym razem stanie się prztczynkiem do rezolutnych ripost i barwnych dyskusji;-) Nie demonizowalbym o ile nie przekroczy masy krytycznej. To pisałem ja, naczelny spamer skiforum... wezykiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Czy narty są tylko dla bogatych ?
Iven Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Dwa posty tylko w tym wątku. W innych było więcej. kropla w morzu , walka z wiatrakami , pominąć ....zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 kropla w morzu , walka z wiatrakami , pominąć ....zapomnieć Spamowi na forum, należy się przeciwstawiać siłom, i godnościom osobistom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Spamowi na forum, należy się przeciwstawiać siłom, i godnościom osobistom wziąłem kajecik i zapisałem Panie majster ...ale i tak wolę zignorować ..olać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 wziąłem kajecik i zapisałem Panie majster ...ale i tak wolę zignorować ..olać Spam przy okazji wykopie czasem coś wartościowego z forum, a innym razem stanie się prztczynkiem do rezolutnych ripost i barwnych dyskusji;-) Nie demonizowalbym o ile nie przekroczy masy krytycznej. To pisałem ja, naczelny spamer skiforum... wezykiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Czy narty są tylko dla bogatych ?
kordiankw Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 kropla w morzu , walka z wiatrakami , pominąć ....zapomnieć Spamowi na forum, należy się przeciwstawiać siłom, i godnościom osobistom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Spamowi na forum, należy się przeciwstawiać siłom, i godnościom osobistom wziąłem kajecik i zapisałem Panie majster ...ale i tak wolę zignorować ..olać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 wziąłem kajecik i zapisałem Panie majster ...ale i tak wolę zignorować ..olać Spam przy okazji wykopie czasem coś wartościowego z forum, a innym razem stanie się prztczynkiem do rezolutnych ripost i barwnych dyskusji;-) Nie demonizowalbym o ile nie przekroczy masy krytycznej. To pisałem ja, naczelny spamer skiforum... wezykiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Iven Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Spamowi na forum, należy się przeciwstawiać siłom, i godnościom osobistom wziąłem kajecik i zapisałem Panie majster ...ale i tak wolę zignorować ..olać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 wziąłem kajecik i zapisałem Panie majster ...ale i tak wolę zignorować ..olać Spam przy okazji wykopie czasem coś wartościowego z forum, a innym razem stanie się prztczynkiem do rezolutnych ripost i barwnych dyskusji;-) Nie demonizowalbym o ile nie przekroczy masy krytycznej. To pisałem ja, naczelny spamer skiforum... wezykiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 wziąłem kajecik i zapisałem Panie majster ...ale i tak wolę zignorować ..olać Spam przy okazji wykopie czasem coś wartościowego z forum, a innym razem stanie się prztczynkiem do rezolutnych ripost i barwnych dyskusji;-) Nie demonizowalbym o ile nie przekroczy masy krytycznej. To pisałem ja, naczelny spamer skiforum... wezykiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi