djbright Napisano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2006 oki sprawdzilem i zgadza sie z tym co mi pisales kiedys: m9 potrzeba mi miec 157, a np. m8 musze miec 161. Fajny ten kalkulatorek, jeszcze sprawdze co bedzie jak schudne:) na tych m9 157 mam niezly zapas wagowy jak schudne 10kg pojezdze i jak przytyje max 5kg tez obleci ale na styk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ok zbysiu spadam do domu, koniec pracy. odezwe sie w niedziele co zalatwilem lub co znalazlem. pozdrawiam i zycze milego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 http://allegro.pl/it...1_nart...c_160c m.html niby nowy model a tak tanio, dla mnie i tak za dlugi, ale tu chodzi o ciekawa cene?? Koles jest podejrzany... Od miesiaca nie moge go wypytac o cene fischerow RC4 WC SC + buty Rc4 race... Zwodzi i mataczy, a to ze cenneika nie ma, a to ze jutro napisze... Maim zdaniem nalezy omijac z daleka... Moge podac namiary na goscia z Wroclawia, co ma fischery w podobnych cenach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2006 hej zbysiu wlasnie wrocilem z wyprawy i powiem ze dehatlon ma kiche wielka nie ma wyboru moze dlatego ze maja stare narty i sa jeszcze przed sezonem. ale zawitalem jeszcze do interu i sprawdzilem te metrony na promocji za 999PLN i sa faktycznie w tej cenie i to sa wlasnie org. m:9 z tym ze teraz takie pytanie bo sa pulsy red z wiazaniami neox 412, a niebieskie sa w sumie dziwne bo napisali m:9,2 na nartach i wiazania maja neox 310. Ciekawe skad taka roznica z wiazaniami?? maja tez najnowsze metrony:9 za 1700 jak dobrze pamietam. Chyba sie skusze i kupie te czerwone metronki bo nawet maja dlygosc maja, a za buty nordica trzeba dac 300PLN , wiec jak dobrze pojdzie zmieszcze sie w 1300PLN to i moze mojej kobiecie chociaz buty kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetes Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 hej przemo, tez własnie wróciłem za zakupów - kupiłem żonie kask salomon diadem i zrójnowałem się finansowo ("... kup mi, kup mi, bo ma takie miłe futerko na uszkach ...") metron 9.2 powiadasz, ano znalazłem cos takiego: http://www.sportolin..._Intersport.htm http://www.ski.sport...tron-18045.html czyli znowu jakas produkcja dla intersportu, Z parametrów wynika (radius) ze może to byc rzeczywiście m9 z gorszymi wiązaniami (310). Niestety po niemiecku ni słowa nie rozumiem - domyslam sie tylko, ze pisza że to m9 w malowaniu m11 i ze jeszcze cos tam ma. Gorsze wiązania ale lepsza cena. Te czerwone to takie same jak w katalogu 05/06 jak jetses zdecydowany to kupuj bo w katowicach juz wyczyścili - zostały tylko jakies długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2006 hej zbysiu, no to niezle poszalales z tym kaskiem, ale czego sie nie robi dla drugiej polowy:) w srode jade do interu i kupuje te m:9 czerwone pierwsza mysl jest najlepsza zwlaszcza ze jest moja dlugosc wiec trzeba sie spieszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetes Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 no to niezle poszalales z tym kaskiem, ale czego sie nie robi dla drugiej polowy eeehhhh, jak to mówią "najlepszy seks jest tylko za pieniądze". Niestety z własną żoną także ... :cool:. Daj znac jak tam zakupy - czy ci nie sprzątneli ich sprzed nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2006 hej zbysiu eeehhhh, jak to mówią "najlepszy seks jest tylko za pieniądze". Niestety z własną żoną także ... :cool:. to ladnie, dobre powiedzonko i zyciowe:) a tak apropo metronow to podobno neoxy 412 jakos na dwa sposoby mozna ustawic, wiec w czym rzecz i jak dla mnie to maja ustawic, bo czytalem ze sa dwa ustawienia na zjazd i slalom??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetes Napisano 10 Października 2006 Udostępnij Napisano 10 Października 2006 nie wiem - ale od atomiców sa tu na prawde dobrzy wymiatacze. Gdzieś o tym pisali. Podaj mi swojego majla to podeslę Ci materiały które mam - tech manuala atomic 05/06, kórego juz niestety nie mozna sciągnac z sieci. jest tam sporo o wiazaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2006 no wlasnie byl taki post o wiazaniach neox ale w sumie to niewiele z niego wywnioskowalem:( moj mail:) chetnie poczytam jaies info o wiazaniach, dzieki zbysiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetes Napisano 10 Października 2006 Udostępnij Napisano 10 Października 2006 poszło - daj znać na priv czy masz całość i czy potrafisz otworzyc - musiałem pociachać, bo to duze wytnij swojego majla z wypoweidzi bo Ci ktos może spam zacząc wysyłac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2006 jest co czytac, tak na szybkiego wyczytalem ze te wiazania maj 3 ustawienia: speed, all lub extr hmm i ktore tu teraz wybrac? chyba najrozsadniej bedzie all a jak cos to sie zmieni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2006 hej zbysiu, od srody jestem szczesliwym posiadaczem metronow 9 i butow lange, a mojej polowie kupilem butki i tez jest zadowolona:) no i teraz nie pozostaje mi nic innego jak czekac na snieg a niepowiem ze nie moge sie juz doczekac:) aha tak apropo to w krakowie jeszcze sporo maja metronow w roznych dlugosciach, tak na marginesie dla zainteresowanych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetes Napisano 13 Października 2006 Udostępnij Napisano 13 Października 2006 no to przemo pozostaje Ci juz tylko wpisanie skramentalnego "end of topic" i czekać na snieg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2006 dzieki zbysiu za wszystkie porady i pomoc w doborze nart:) jak sie gdzies spotkamy na nartach to masz u mnie grzane duze z rumem:) wiec koniec tematu narty zakupione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 13 Października 2006 Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Zbysiu,jak wypijesz te wszystkie piwa które Ci się należą za super doradztwo przy wyborze nart to normalnie pękniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 13 Października 2006 Udostępnij Napisano 13 Października 2006 O.T. Ja bym chętnie pomógł wypić choć trochę tego piwa lecz niestety nie mam takiego daru doradzania jak nasz Bynio - porad expert ....i w tym miejscu wnoszę o awans dla niego:) za zasługi co Wy na to? E.O.T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 13 Października 2006 Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Dokładnie tak,zasługuje jak nikt inny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2006 jestem jak najbardziej za:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi