F-16 Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam wszystkich. Poszukuje czegoś takiego co kiedyś widziałem na reklamie . Chodzi mi o taki komplet co są rękawice i kijki. Kijki nie mają pasków tylko wpina się je do rękawicy, czy coś w tym rodzaju. Czy spotkaliście się z czymś takim???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 komplet leki.... http://www.leki.com/skiing/ reklamuje je Benjamin Raich Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morcin 25 Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam ! W tym sezonie Leki ,zmodernizowaała wpięcie."Dziurka" w kijku,już nie zapycha się śniegiem.Użytkuję i polecam. http://www.skionline...a=5073&start=16 Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piower1 Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 a gdzie taki komplecik można nabyć i ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_PS Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam ! W tym sezonie Leki ,zmodernizowaała wpięcie."Dziurka" w kijku,już nie zapycha się śniegiem.Użytkuję i polecam. http://www.skionline...a=5073&start=16 Dodam jeszcze, że do korzystania z kijków nie jest konieczna firmowa rękawica Leki. Wystarczy normalna rękawica narciarska, którą każdy posiada. Rozwiązane jest to w ten sposób, że w komplecie z kijkami jest specjalna "uprząż" - system pasków, który zapinasz na swojej rękawicy i praktycznie ich z niej nie zdejmujesz. "Uprząż" i dowolna rękawica tworzą komplet, który zdejmujesz i zakładasz jak normalną rękawiczkę, a masz pełną funkcjonalność przy korzystaniu z kijków. Polecam, bo rozwiązanie jest świetne i sprawdzone. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morcin 25 Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dodam jeszcze, że do korzystania z kijków nie jest konieczna firmowa rękawica Leki. Wystarczy normalna rękawica narciarska, którą każdy posiada. Rozwiązane jest to w ten sposób, że w komplecie z kijkami jest specjalna "uprząż" - system pasków, który zapinasz na swojej rękawicy i praktycznie ich z niej nie zdejmujesz. "Uprząż" i dowolna rękawica tworzą komplet, który zdejmujesz i zakładasz jak normalną rękawiczkę, a masz pełną funkcjonalność przy korzystaniu z kijków. Polecam, bo rozwiązanie jest świetne i sprawdzone. Pozdrawiam, Paweł Witam ! Zauważ jednak Pawle,iż ta możliwość istniała w pierwotnej wersji rękawic.Zdjęcie wstawione ,przez Maniaq-a.W " aktualnej" , gdzie występuje "pętelka" ,wymuszone zostały rękawice Leki. Wycfanił się "skubany" :D . Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 a gdzie taki komplecik można nabyć i ile to kosztuje? www.foreversport.pl za kije w wersji poprzedniej zapłaciłem 160 PLN (??? o ile dobrze pamiętam) rękawice dostałem w prezencie LEKI Equipe XCR - około 230 PLN LEKI Wordcup Racing - około 330 PLN pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_PS Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam ! Zauważ jednak Pawle,iż ta możliwość istniała w pierwotnej wersji rękawic.Zdjęcie wstawione ,przez Maniaq-a.W " aktualnej" , gdzie występuje "pętelka" ,wymuszone zostały rękawice Leki. Wycfanił się "skubany" :D . Morcin25, w najnowszej wersji "Trigger S" z pętelką też możesz używać normalnych rękawic innych firm. Pętelka jest elementem "uprzęży" i kupując kije masz w zestawie tą część. Zapinasz na rękawicę i wszystko działa jak należy. Wiem to z doświadczenia, bo mój syn używa najnowszych kijków z Trigger S. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morcin 25 Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dzięki Pawle za informację.W ubiegłym sezonie używałem kompletu Leki.W tym,aktualnym (ustępującym ,niestety) musiałem wymienić rękawice,wybrałem inne niż Leki - stosując wspomnianą "uprząż".Działanie niezłe,lecz zauważyłem pewną, nieco irytującą, bezładność przy wypinaniu,kiedy gumowy fragment "uprzęży" lekko się naciąga.Lecz można się przyzwyczaić . Jeśli jest jak powiadasz,wymienię na Triggery .Dzięki. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F-16 Napisano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 dzięki wielkie wszystkim za pomoc pewnie na przyszły sezon bedzie trzeba sobie takie sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi