mario_fun Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Czekam Na Opinie, Kto Jeżdził Na Nich Niech Pisze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Jeździłem na Blizzardach, ale troszke innych. Narty może nie jakieś mega-sportowe, ale da się ciekawie pojeździć Shark to chyba najwyższy jak dotąd model Blizzarda? Jakim stylem jeździsz i jak dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Shark to chyba najwyższy jak dotąd model Blizzarda? ? chyba nie: http://skionline.pl/...&id_modelu=1228 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 A tu kontynuacja z zeszłego sezonu: http://skionline.pl/...&id_modelu=1510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 w sumie ciekawa narta do nauki carwingu, dla lżejszych osób ( poniżej 80 kg ) pewnie zdawała by egzamin jako funcarwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 chyba nie: http://skionline.pl/...&id_modelu=1228 Masz racje, mimo, że jeździłem na Blizzardach, to za bardzo się w nie nie wgłębiałem... Czy te modele Blizzarda z wyższej półki są ogólnie i powszechnie dostępne w Polsce. Odwiedziłem kilka sklepów gdzie mieli kilka modelów Blizzarda i w tym Sharki, ale ta reszta była tańsza i jeszcze mniej wymagająca... Dzięki za informacje turim. Myśle, że troche się zagłębie w tego producenta... PYTANIE: Gdzie na śląsku można znaleźć większą oferte Blizzarda? Czy wogóle można znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Panowie, tak jak w temacie postu: blizzard shark 2005/2006, dokładnie chodziło mi o tem model i z tego konkretnego sezonu. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 3 Października 2006 Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Masz racje, mimo, że jeździłem na Blizzardach, to za bardzo się w nie nie wgłębiałem... Czy te modele Blizzarda z wyższej półki są ogólnie i powszechnie dostępne w Polsce. Odwiedziłem kilka sklepów gdzie mieli kilka modelów Blizzarda i w tym Sharki, ale ta reszta była tańsza i jeszcze mniej wymagająca... Dzięki za informacje turim. Myśle, że troche się zagłębie w tego producenta... PYTANIE: Gdzie na śląsku można znaleźć większą oferte Blizzarda? Czy wogóle można znaleźć? w katowicach jest kilka sklepó więc trzeba trochę poszukać, pewniecoś się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi