motcross Napisano 28 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Gdzie jest ten stok Parchatka koło jakiego miasta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motcross Napisano 29 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Zgodze się z Toba shurek te sotki w jaci to jeden wielki niewypał usypał na koncu wyciągu góle wysokości 2 motrów i mysli ze m,u to coś da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interski Napisano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeepHeet Napisano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Przy takiej pogodzie to długo nie pojeździmy na lubelszczyźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateuszw2 Napisano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 I jak wie ktos co ze stokami u nas?W Chrzanowie może we środę otworzą a w Rąblowie może jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugas_ Napisano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Wygląda na to, że sen o jeździe na nartach w Lublinie, ziści się już w tym sezonie. Na Globusie mały wyciąg już stoi. Jeśli chodzi o duży, to podpory postawione i wygląda na to, że chłopaki zdążą jeszcze przed feriami. Stok, moim zdaniem jest fajniejszy niż w Rąblowie, gdzie pierwsze 100 - 150 m (nie licząc nasypu z którego startujemy) to płaszczyzna, a na Globusie jest tak ok. 300 m górki, dość szerokiej, może niezbyt stromej ale o równomiernym nachyleniu. Według mnie całkiem fajny stoczek na wyskok po robocie. Oby tylko dopisała pogoda. Zapomniałem dodać, że koło parkingu stoi barak z napisem "BAR" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajo50 Napisano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Otwarcie stoku GLOBUS prawdopodobnie 22.12.2007!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motcross Napisano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Możecei powiedziec kilka zdan o tym GLOBUSIE. Gdize ten stok się mieści, jakis adres,wady i zalety sotku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajo50 Napisano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 W samym centrum Lublina na LSM koło hali sportowej Globus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugas_ Napisano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Otwarcie stoku GLOBUS prawdopodobnie 22.12.2007!!!!!!! Patrząc na tempo w jakim postawili mały wyciąg i podpory pod duży, jest to wielce prawdopodobne. Dzisiaj widziałem tam jakieś rury, prawdopodobnie do systemu śnieżenia, więc czekamy właściwie tylko na większy mróz. Kajo, a skąd masz to info o otwarciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motcross Napisano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 W samym centrum Lublina na LSM koło hali sportowej Globus. Orjentujesz się może czy maja oni swoja stronke internetową ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateuszw2 Napisano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Też szukałem i nie znalazłem pewnie będzie nowy poddział na stronie mosir-u. Jak na razie nic nie podają o wyciągu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateuszw2 Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Otwarcie stoku GLOBUS prawdopodobnie 22.12.2007!!!!!!!Ktoś wie czy już otworzyli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi