senalslider Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Jestem na etapie kupna butow. Przymierzalem ostanio wlasnie salomony x7 wave czerwoniutkie. Jak sadzicie czy nadają sie one do troszke mocniejszej jazdy po trasach i jak i poza nimi. http://przewodniki.w...pl/wyprawy.html Moje nartki to fisher rx8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Witaj,jeżdże właśnie w identycznych,ja jestem zadowolony,polecam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Salomon ma rewelacyjne buty, trzymają dobrze stopę, są wygodne i ciepłe. Ja wprawdzie mam stare performy 7, ale po rozmowach ze znajomymi z czystym sumieniem mogę polecić każde buty salomona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Popieram, popieram - Salomon butki robi ogólnie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Nartki też sobie chwale;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 i ja mam buty salomona x-wave 9:) flex 100 no adjustable high spoiler czy cos tam, mam canting w butach i ta fajna wkladke:) zajebiste buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyÅ› Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Macie może jakąś stronkę z opisem tych butów (też jestem na etapie zakupów chcę kupić z flex minimum 100) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 http://www.salomon.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 jak min 100flex to x-wave 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyÅ› Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 A cena tak mniejwiecej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Wyprzedaż Xwave7 widziałem na allegro po 699pln,niezła cena;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nerwus Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Jeździłem poprzednio w Salomonach X-wave 8.0.Kapitalne buty.Bardzo dobre trzymanie.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi