malin Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witam, mam pytanko. Czy wiecie może, gdzie w Polsce lub na Słowacji można pojeździć na tyczkach?? Jeśli na Słowacji to najlepiej żeby było to nie zbyt daleko od granicy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drm. Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Czasem robimy treningi weekendowe - w Zakopcu Tylko, ze ta zima teraz to... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malin Napisano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Myslę, ze na lodowiec . Najbliższy to chyba Dachstein, ale tam jest mało tras. Stubai jest fajny, Hintertux tez . Poczytaj zreszta na forum. Poza tym wybiera sie Nera z grupa na Molltaler, to moze do NIch dołączysz Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Może ktoś podpowie mi gdzie można pojechać teraz,pod koniec marca lub w kwietniu,najbliżej w Alpy do Austrii by na pewno był tam śnieg ,,,pozdrawiam wszystkich jeśli teraz to świetne warunki są w Ski Amade (Schladming, Dachstein, Flachau itd.) - z Krakowa około 750 km www.skiamade.com pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAYSON Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witam, mam pytanko. Czy wiecie może, gdzie w Polsce lub na Słowacji można pojeździć na tyczkach?? Jeśli na Słowacji to najlepiej żeby było to nie zbyt daleko od granicy Pozdrawiam Co weekend jezdzimy z Nartusem na Soszowie,ciekawe bo za trenning płacisz 25 zł od 8 do ok 10-11 a jako bonus dostajesz karnet całodzienny za 50% Jeszcze jest Stożek ale coraz rzadziej można trafić na rozstawione tyczki dlatego wolę Soszów http://www.nartus.pl...towe,31.html#29 Przez tydzień (niestety nie mogę) znajomi wiem że trenują w Nowym Targu tylko że zabierają swoje tyczki i nie mam pewności że są na miejscu http://www.dlugapolana.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziwakashi Napisano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Na Włoskim Kronplatz'u jest trasa gigantowa gdzie wsadzasz 1 Euro i śmigasz czasówkę, bardzo sympatycznie sie rywalizuje z znajomymi, polecam Najlepsze są jednak obozy narciarskie w ramach których rozkłada się taką trasę na stoku i cały czas jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picia55 Napisano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Na Alta Badi jest bardzo podobny gigant do tego na kronplatzu no może odrobinke krótszy ale po 50 centów:) a na kronplatzu są 2 giganty ustawione tylko jak byłem na święta tam to na jeden ciężko było sie załapać bo sobie szkółki go rezerwowały przeważnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi