Kneissl race carving :) Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam mam pyt. czy ktos wie moze cos o tym stoku, jakie warunki??? Czy da sie tam pojezdzic czy tylko pozjezdzac ??? Ostatnio sie dowiedzialem ze jest tam chyba jakas przebudowa i ma byc tam prawie jak na Nosalu,dzieki za info na temat tego kompleksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyton Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Do tej pory był to doskonały stok terningowy (przyzwoite nachylenie i ukrztałtowanie terenu tyle, że niezbyt długi - na jakieś 12 bramek). Teraz ma być rewelacyjny i nawet starają się o homologację!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Gdzie to konkretnie jest:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyton Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Między Poroninem z Zakopanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kneissl race carving :) Napisano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Dzieki za odp. . A wiesz cos moze o cenach itp. ??? Ilosci wyciagow? bramki rozstawiaja tam tylko w czasie zawodow czy jest mozliwosc smigania w innym czasie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyton Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Są 2 wyciągi. Generalnie nie jest trudno dogadać się z właścicielem na stawianie tyczek. Najłatwiej zgadzają się na stawianie rano do 10.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Chyba przejeżdżałem koło niego jadąc z Zakopanego do BT:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyton Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Jak wjeżdżasz do Zakopca to jest po prawej stronie na wysokości Drogi do Olczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kneissl race carving :) Napisano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2006 ciekawe krzeselko buduja rowniez w witowie kolo zakopanego (za koscieliskiem) Wiesz moze czy bedzie juz czynne w grudniu??? To jest moze taki stok jak jedzie sie z Zakopanego do witowa po lewej stronie (dookola las) ponizej laki i bacówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżunior Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Miałem kiedyś napisać taki temat W telewizji mówili że na Harendzie kończą budowę jakiegoś krzesła Jak przejeżdzałem przez Zakopane to widzialem same słupy z liną a w telewizji pokazywali już z kanapami Podobno ma być tam czarna trasa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieczor Napisano 24 Września 2006 Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Zaciekawił mnie ten stok i postanowiłem dowiedzieć się czegos więcej. Znalazłem mapkę tego wyciągu i cały serwis o Zakopanem: http://www.narty.l.pl/harenda.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kneissl race carving :) Napisano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Adammmo SUPER WIELKIE DZIEKI!!! Wieczor takze Jak bedziecie wiedzieli jeszcze cos ciekawego na temat interesujacych stokow kolo Zakopanego to smialo piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetes Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 no rzeczywiście w okolicach Zakopanego jakby ruszyło - przynajmniej medialnie :cool: . Z ciekawszych informacji jakie znalazłem to plany rozbudowy ośrodka w Białce w kierunku Bukowiny, niestety dopiero na wiosne 2007 : http://zakopane.nasz...nia/608656.html w tym artykule tez potwierdzenie budowy wyciagów w Jurgowie i Witowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi