turim Napisano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 gondola jest ale trasy żadnej nie ma, niestety ni ejest to góra narciarska:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanosik Napisano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Wy mi tu takie dobre newsy mowicie, a ja sie balem ze juz musze cos w alpach rezerwowac, jesli macie racje! To na sylwka bede szusowal w polsce jak zloto!!! Będzie śnieg, będzie!!!:D:D Ostrz narty i szykuj kielony na Sylwestra w górach!!!!!!! :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james Napisano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 kielony oczywiście poza trasą albo w barku;) na stoku nie pijemy alkoholu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanosik Napisano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 kielony oczywiście poza trasą albo w barku;) na stoku nie pijemy alkoholu;) Oczywiście, że tak!!! Ale chyba o północy nie będziesz na nartach jeździł z szampanem???:eek: :eek: :eek: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james Napisano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 zobaczymy czy będzie na czym jeździć byle do wtorku... do opadów;) Tak poważnie to wybieram się na Sylwester i jestem pełen obaw:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Czuje idzie śnieg. Niedługo posypie i będzie mrozik:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Takie opady tylko wzmagają chęc do jak najszybszego wyjazdu Padaj śniegu, padaj ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertar Napisano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 cholera u mnie jeszcze nie pada, 3 stopnie ciepla;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrateolog Napisano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Dajcie znac jak bedzie cos wiadomo na Jaworzynie, bo ja jak na szpilkach siedzie czy nie szukac cos w alpach, albo przelozyc wyjazdu... :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga23 Napisano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 hmm,mowicie,ze w Zakopcu sypie? jak jutro zobacze snieg rano na kamerce,to chyba sie ze szczescia rozplacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar Napisano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Eeee wątpie , żeby było już tam tak "różowo" :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertar Napisano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 adeek pomysl troche... nigdzie w polsce niema warunkow do jazdy a w rabce beda??;:cool: Wiertar czy ty to mówisz poważnie że w Szczawnicy chodzą już armatki. Jeśli tak to dowiedz się będąc na miejscu kiedy jest przewidywane otwarcie jakiejkolwiek trasy.....chodzily.... teraz juz jest za cieplo.tak sniezyli szafranowke i palenice II. niema problemu jak tylko sie cos dowiem to odrazu dam ci znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ufo555 Napisano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 W ogóle to opady śniegu byly dzisiaj to skąd to piękne niebieskie niebo:confused: Widać Ze to jakies kombinacje alpejskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james Napisano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 nie tylko jest błąd z Rabką, z Zawoją chyba też i kilkoma innymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ufo555 Napisano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 W Zawoji to kamera juz od dawna nie odswieżana.Tu strona Mosorny Groń i kamerka tez nie chodzi http://www.mosornygron.pl/kamery.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Byłem dziś w Beskidzie Śląskim. Gdy podchodziłem na Szyndzielnie zaczynał padać śnieg. Gdy dochodziłem do Klimczoka było go dosyć sporo i dalej padało, a gdy doszedłem do Białego Krzyża w przełęczy Salmopolskiej sypało - i było już 15 cm. To jednodniowy powiew zimy, ale czekam na potwierdzenie tego ochłodzenia co przyjdzie 17.12. Biały Krzyż leży na wysokości około 900 metrów (sam szczyt 940m) i słyszałem, że po ostatnim ataku zimy z listopada,wyciąg chodził przez prawie 2 tygodnie Jak ktoś już nie może bez nart wytrzymać, a ma niedaleko to być może będzie mógł tam pojeździć w najbliższych dniach. Wszystko zależy od tego ile tam napadało od 14:30 o której tam byłem - temperatura była na minusie. Niestety np. w centrum Wisły zobaczyłem już tylko błoto pośniegowe i deszcz - ale centrum Wisły leży zdecydowanie niżej... powoli zbieram się spać, bo chodzenie cały dzień po śniegu mocno mnie zmęczyło... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 To śpij dobrze Wojtek i dzięki za kolejną porcję pogodowych info !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaÅ„ka Napisano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 ale fajnie wygladaja te stoki nasniezone, mozna pomarzec i pomyslec, ze juz sa gotowe do jazdy bo tyle puchu... mam nadzieje, ze marzenia za niedlugo stana sie realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siurpo Napisano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Dzisiaj na TVN mówili "od niedzieli atak zimy" , natomiast na tvp1 babka mówiła że do końca tyg. i jeszcze dłużej ciepło potem się troche ochłodzi, ale na swięta znowy ciepło, zobaczymy kto miał racje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Wczoraj w Wilnie tez trochę sypalo, ale dzisiaj juz wszystko stopnialo. prognoza sniegu na najblizsze 2dni w Europie nie jest dobra:mad: http://www.gismeteo....p.htm?MAP05.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 To jednodniowy powiew zimy, ale czekam na potwierdzenie tego ochłodzenia co przyjdzie 17.12. Dziś oglądałem prognozę na TVN i mówili, że 17/18.12 ma przyjść prawdziwa zima, nawet słowo "atak zimy" użyli;) Więc potwierdza się to co mówisz o ochłodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek_K Napisano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 ale ludzie się podkręcają każdą wiadomością o pogodzie. na jednej stacji powiedzieli, że śniegu nie będzie, na innej, że zasypie nas po pachy, a w jeszcze innej, że będzie, ale krótka, a z kolei jeszcze innej, że będzie trwać do maja.... a media robią wielką z tego sensację i co rusz piszą kolejne wróżby.\ Śnieg będzie i już - przynajmniej w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Jeżeli prognozy się sprawdzą, to prawdziwa zima w góry przyjdzie po 17 grudnia. To fragment mojej wiadomości z poniedziałku... Narazie nic na gorsze się nie zmienia i wszystko wskazuje, że tak właśnie będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 No nie w temacie ale napiszę No krzesło powstało tez po to żeby w wyjatkowych sytuacjach np. brak śniegu można było przygotować szybko stok. Jest krzeszło chociaż długośc nie jest zabójcza ( ale zawsze coś gdy nie ma śniegu ). Stok przygotowuje się łatwo to kwestia dosłownie paru dni. Śniegu tam jest dośc mało, ale przecież zawsze można włączyć krzesło a wieczorami dosypywać i przygotowywać inne trasy np. kolej 11 czy 7. Sory za off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buncol555 Napisano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Czyli wygląda na to, że wszyscy narciarze w BT zwala się na biedną Bańkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi