djbright Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 No i po zimie w krakowie, temp powyzej zera i snieg od wczoraj nie pada:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazwa Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 w beskidzie małym +3 ale snieg pruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 U mnie śnieg padał w nocy, ale teraz jest ok +1`C i wszystko się stopił. Jest mokro, ciemno i zimno... :confused: Nie nawidze takiej pogody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Stacja w MC Fajnie wygląda. 25 cm śniegu, puch, -3`C. tylko jeździć Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Wiadomość sprzed chwili: Na szymoszkowej uruchomili armatki :confused: chociaż w sumie w Zakopanem śnieg się może utrzyma - od jutra ma się topić śnieg w kraju więc nie wiem po co oni sypią tam na tej Szymoszkowej (chyba kasy za dużo mają ) U mnie teraz -2 i śnieg sypie ostro mówiłe, że mam mikroklimat fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Myślę, że nasz kolega blefował z ta armatką... Raczej to nie jest możliwe... :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazwa Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Stacja w MC Fajnie wygląda. 25 cm śniegu, puch, -3`C. tylko jeździć He he miałem dac fotke z tej kamerki ale pisałes ze u ciebie sniegu nie ma , pomyslałem ze znowu jakas fota z zeszłego roku wsawili i draznia ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZanZibi Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 U mnie -1 i sypie dość intensywnie pokrywa ok 10-15 cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Nazwa u mnie śniegu nie ma, bo jestem na Kujawach;) Tak do wiadomośći:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Nie wiem , sprawdź tutaj. Może coś z tego wywnioskujesz.... http://pogoda.interi...miasta?id=11989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 uuuuuu fajnie znowu snieg sypie w kraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Tu też nieźle daje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ja to mam niefart kupilem sprzet a sniegu jak nie bylo tak nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Spokojnie wkońcu sobie pojeździsz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ale juz nie moge sie doczekac co by nowy sprzet sprawdzic, do tej pory smigalem na sprzetach z wypozyczalni, a teraz moj i to nawet calkiem calkiem:) w dodatku nowy nie wygoniony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flurry Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Narciarze nie martwcie się! W sumie to jeszcze się nie zaczęła kalendarzowa zima!!! Często w listopadzie nie sypalo. Na początku grudnia ma sie ochłodzic, czy to prawda, zobaczymy. Na razie trzeba trzymac kciuki i głaskac nartki, żeby dały się ujarzmić w piękne śniezne dni ******************************************************* ******************************************************* ******************************************************* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodnam Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 "Dzisiaj miałem piękny sen, naprawdę piękny sen..." Tak śpiewał kiedyś Rysiek Riedel z zespołu DŻEM. Cytuję ten tekst, gdyż ja dziś także miałem piękny sen. A konkretnie śniło mi się, iż 5 grudnia we wtorek spadnie śnieg, a temp. będzie oscylowała w granicach +1/-1. Co ciekawsze we śnie dokładnie wiedziałem, że 5.12 to jest wtorek (!), chociaż nigdy wcześniej nie analizowałem tej daty, nie myślałem jaki to dzień tygodnia ! Więc może to jakieś proroctwo:D Oby:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 a jak się nie sprawdzi to zaj***e gdzie jest śnieg?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temudzin Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Spokojnie, spokojnie.. Na razie nie ma sniegu, ale jak juz sypnie to pewniew bedzie mozna do maja/czerwca jezdzic ale to fakt... tez bym chcial juz nowy sprzecik rpzetestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 "Dzisiaj miałem piękny sen, naprawdę piękny sen..." Tak śpiewał kiedyś Rysiek Riedel z zespołu DŻEM. Cytuję ten tekst, gdyż ja dziś także miałem piękny sen. A konkretnie śniło mi się, iż 5 grudnia we wtorek spadnie śnieg, a temp. będzie oscylowała w granicach +1/-1. Co ciekawsze we śnie dokładnie wiedziałem, że 5.12 to jest wtorek (!), chociaż nigdy wcześniej nie analizowałem tej daty, nie myślałem jaki to dzień tygodnia ! Więc może to jakieś proroctwo:D Oby:D Ten sen rzeczywiście świetny:) Mam nadzieje, że 5 grudnia to już ostateczny termin. Jeżeli się to sprawdzi, to Kodnam zgłosze Twoją nominacje na FORUMOWEGO PROROKA. A nie wiesz, czy ma być dłużej zimno? Z moich obserwacji pogodowych wynika, że ten sen się może sprawdzić, choć jeszcze troche czasu zostało... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Chce śnieg... ! Nie dość ze pogoda za oknem tragiczna - niebo prawie bezchmurne , słońce świeci , ciepło :confused: Czuje się jakby to był kwiecień...:eek: Tragedia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodnam Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Nie wiem jak długo ma być zimno (śnieg), bo we śnie "widziałem" tylko 5 grudnia. Jak coś więcej wyśnię, to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temudzin Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 To idz sie teraz zdrzemnij, bo jestesmy bardzo ciekawi i niecierpliwi szczegolnie widzac ta sloneczna pogode za oknem :mad: :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Nie wiem jak długo ma być zimno (śnieg), bo we śnie "widziałem" tylko 5 grudnia. Jak coś więcej wyśnię, to dam znać. To Kodnam idź już spać! bo się niecierpliwie nowych wieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Czekam do np. 10 Grudnia na śnieg , jeżeli nie to rezygnuje z nart na zawsze ! <rozpacz> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi