SkiForum Napisano 23 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Zakopane - Nosal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kneissl race carving :) Napisano 19 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 W pełni zgadzam się z moim przedmówcą !!!!! NOSAL Jest idealny ponieważ : -Ceny są według mnie najniższe w całym Zakopanym za tego typu stok i standart, a jest wysoki!!!!! - Podczas kiedy umiejący juz dobrze śmigać wjeżdzają krzesłem na góre, dzieci mogą w pełni bezpiecznie pod opieką instruktora lub bez zjeżdzać sobie na małych stokach wyposażonych w róznego rodzaju atrakcje jak tyczki i takie kudłate fasolki . - Darmowy Ski-bus !!!!!!!! A w Zakopanym to ważny argument!!!!!! - Jedynym mankamentem są Snowboardzisci którzy mając zabroniony wjazd na połowke ładują sie na krzesło i tworzą czasami róznego rodzaju figurki . czyli oczywiście zeslizgiwanie i tworzenie za sobą lodowatej pozbawionej śniegu ścieżki, przesiadywanie na środku itp, no ale to zdarza sie niestety wszędzie i duzo by na ten tamat mowic ale nie w tym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyton Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Wreszcie pojawia się konkurencja dla Nosala - Harenda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Mam nadzieję, że na Harendzie nie będzie tylu głupków co na Nosalu:cool: i że stok będzie świetnie przygotowany. bo na Nosalu mozna tylko pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi-Sport Napisano 4 Marca 2007 Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Można nadziać ruska, jest ich jak mrówek, nie ma możliwości krawędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi