freestyle Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 WITAM JAKIŚ MIESIĄC TEMU NAMIERZYŁEM KOLESIA Z TCZEWA KTÓRY PODJĄŁ SIĘ TRUDNEGO ZADANIA: POMALOWANIE BIG FOOTÓW AEROGRAFEM WEDŁUG MOJEGO WZORU. SAMO PODEJŚCIE I WKŁAD PRACY JEST NAPRAWDĘ GODNY PODZIWU. JERRY, NAŁOŻYŁ KILKA WARSTW PODKŁADU, WZOREK, CIENIOWANIE I NA KONIEC LAKIER W KILKU WARSTWACH. POTEM POLERKA ITP. EFEKT KOŃCOWY JEST DUŻO LEPSZY NIŻ NA ZDJĘCIACH A CENA PRZYSTĘPNA JEŚLI KTOŚ MA POMYSŁ NA SWOJE NARTY LUB KASK TO POLECAM I PODAJE NAMIARY: JERRY 508-376-175 lub [email protected] lub link do aukcji z allegro http://www.allegro.p...?item=128176711 *na prosbe Freestyle'a ten watek znalazl sie tu i zsotal zablokowany na gorze listy... Na jakis czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freestyle Napisano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2006 i co, był ktoś zainteresowany ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 5 Października 2006 Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Nie ja nie... Nie jeżdże w kasku, a znajomi też nic nie mówili....:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marax0 Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 jak to wyszlo cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi