rsowa Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 zdjęcie tego stoku, o którym piszesz, ale robione z przeciwstoku i w innym terminie..... maniaq - a możesz narysować czerwoną kreską którędy to były zjazdy? bo teraz to ja jadę z fredowskim i aż się boję że mnie gdzies wyciągnie! pozdro robert, ewentualnie he rsowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 maniaq - a możesz narysować czerwoną kreską którędy to były zjazdy? bo teraz to ja jadę z fredowskim i aż się boję że mnie gdzies wyciągnie! pozdro robert, ewentualnie he rsowa ja nie byłem z Fredowskim - nie wiem któredy jeździł.... pytał o foto, a akurat jakieś dwa miechy wcześniej byłem i strzeliłem... pzdr P.S wyglada na to, że kolega Fredowski jest doświadczonym i rozsądnym narciarzem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berry Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 maniaq - a możesz narysować czerwoną kreską którędy to były zjazdy? bo teraz to ja jadę z fredowskim i aż się boję że mnie gdzies wyciągnie! pozdro robert, ewentualnie he rsowa Będziemy Cię pilnować :-))))) Tak poważnie to zdjęcia pokazują Molltal o ile mnie wzrok nie myli, a my jedziemy na Hintertux :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolumna Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 maniaq - a możesz narysować czerwoną kreską którędy to były zjazdy? bo teraz to ja jadę z fredowskim i aż się boję że mnie gdzies wyciągnie! pozdro robert, ewentualnie he rsowaMy daliśmy radę, to Ty też dasz Pamiętaj, że co nas nie zabije to nas wzmocni, także dobrze będzie Udało mi się wreszcie zdjęcia z telefonu zrzucić, więc możesz podziwiać długo oczekiwaną czerwoną kreskę :cool: Czerwona kreska to trasa najbardziej uczęszczana przez forumowiczów zwana powszechnie żlebem Scatmana Pozostałe żleby Fred zwiedzał sam, a później z Mono Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 14 Maja 2008 Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 zdjęcie tego stoku, o którym piszesz, ale robione z przeciwstoku i w innym terminie..... Maniaq dzieki za zdjecie w domu narysuje gdzie to sie jezdzi i opisze jak to bylo z naszymi lawinkami. Lubie te zbocza bo stojac u gory zawsze lekkie podniecenie cie ogarnia a za 5 min saczysz sobie piwko podane przez blondynke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 14 Maja 2008 Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 maniaq - a możesz narysować czerwoną kreską którędy to były zjazdy? bo teraz to ja jadę z fredowskim i aż się boję że mnie gdzies wyciągnie! pozdro robert, ewentualnie he rsowa Siema Her Sowa :-) Ja zdjąłem swoim canonkiem oba zjazdy Freda tym żlebem - akurat uzupełniałem płyny organicznie - (niezbędne do funkcjonowania mojego organizmu) w Europa Bar tj. knajpce przy górnej stacji kreta, więc jakby co to służę dokumentacją ... ;-) PS Kolumna pokazała na swoim zdjęciu jedną z tras zjadu tym żlebem (drugi zjazd był bardziej hardcorowy - w wykonaniu jedynie Freda - pod słupami gondolki z prawej strony) Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 14 Maja 2008 Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 maniaq - a możesz narysować czerwoną kreską którędy to były zjazdy? bo teraz to ja jadę z fredowskim i aż się boję że mnie gdzies wyciągnie! pozdro robert, ewentualnie he rsowa Robert, co Ty sie przejmujesz, masz już przecież doświadczenie poza trasą i do tego na mega muldach, za Tobą wyprawa po aluminium, więc nic już Ci straszne być nie powinno a poza tym czarną 7c też chyba zaliczyłeś..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 14 Maja 2008 Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Robert, co Ty sie przejmujesz, masz już przecież doświadczenie poza trasą i do tego na mega muldach, za Tobą wyprawa po aluminium, więc nic już Ci straszne być nie powinno a poza tym czarną 7c też chyba zaliczyłeś..? Borowinko - tą pokrytą jedynie cieniutką warstewką ironii (ż)aluzję do Robercika zostawiam dla Twojego adwersarza ;-) PS A troska o ochronę środowiska (nawet ta z lekka wymuszona ;-)) też powinna byc wielce chwalebna. Zwłaszcza w obcych krainach. PS II Sówka nie tylko zaliczył w pięknym stylu 7c, ale i pokazał mi jak się harata na Hochkarze czarne 12-tki ! :-D Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi