SkiForum Napisano 23 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Wisła - Cieńków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voytheck Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Panie Chemosh!!! Nie dwa stoki, a trzy - dwa stoki są zakwalifikowane do tras czerwonych, jeden niebieski. Obok wyciągu głównego (dwa orczyki podwójne) jest tależyk i trasa zielona. Jest także wyrwirączka. Dużo "bud" z żarciem i piciem także piwo (to chyba powód że Chemosh zjechał tylko dwa razy) lub buli na stoku tyle razy że od otwarcia do zamknęcia zdążył zjechać tylko dwa razy. O godz. 15:30 - 16:00 wyjeżdza na stok ratrak (trasa nr 4) i po ok. 30-40 min jest trasa przygotowana można pojeździć ok. 2 godziny bez muld. Nie jest tak źle jak mój "przedmówca napisał". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freestyle Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Cieńków jest fajny ale drogi i zatłoczony. Drogi bo nie ma tam karnetów terminowych a zatłoczony bo trasy są łatwe. Tam nauczyłem sie jeździć tyłem. Fajna sprawa to możliwość przejazdu miedzy trasami w kilku miejscach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 dziwie ci się Chemosh że po wiśle spodziewałeś się czegoś więcej,tam są górki jakie są,ja osobiście mile wspominam Cienków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomios Napisano 12 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 bylem na wczoraj. obydwie trasy czerwone w bardzo zlym stanie...prawei wszedzie snieg pomieszany z blotem...do tego duze muldy i rowy wyjezdzone sa.tarsa niebieska zamknieta (brak sniegu) ogolnie w takich warnukach nie polecam..nie ma przyjemnosci z jazdy bo latwo wypasc z trsay przy wiekszysc predkosciach...muldy wyrzucaja i krawedz nie trzyma.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi