Shireikan Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dziś w sklepie, coś jak Go Sport, Decathlon - tylko nazwy nie pamiętam, widziałem narty Atomic Metron Beta Plus. W talii 84. Za jedynie 499 zł Oczywiście bez wiązań. Co mi o nich możecie napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Beta Puls, to technologia wykorzystywana w wielu nartach Atomica, przeznaczonych na trudniejsze warunki śniegowe. Cena jest wyjątkowo dobra i nie wynika to z braków technologicznych i materiałowych narty, których nie ma. To poprostu narta nie dla wszystkich. Szczegóły Łukasz, masz już na identyfikatorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 3 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Dziś w sklepie, coś jak Go Sport, Decathlon - tylko nazwy nie pamiętam, widziałem narty Atomic Metron Beta Plus. W talii 84. Za jedynie 499 zł Oczywiście bez wiązań. Co mi o nich możecie napisać? ja sie na atomic nie znam ale zrobilem google i sie nie pokazuja..... mozliwe ze jest to narta do supermarketow?? ale poczekajmy na ekspertow znajacych sie na tej firmie; ja bym poczekal z decyzja...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shireikan Napisano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Rzecz w tym że nie widziałem ich w Makro tylko w w jakimś sportowym (jak wspomniałem wyżej). Wojtek w jakim identyfikatorze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 3 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 ja też na początku poszukałbym w internecie, czy jest taka narta. czy to tegoroczny model?? zobacz na skionline.pl jak jest narta o tej samej nazwie ale inny kolor czy coś to nie kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afeRRRa Napisano 3 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Na pierwszy rzut oka ta narta z twojego opisu pachnie marketową wersją, ale to 84mm pod butem jest troche zastanawiające ,bo jakby to miał być jakaś edycja marketowa to powinna mieć parametry zbliżone do któregoś z metrona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 3 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 84 mm pod butem - to może być metron M: ex - narta freeridowa - cena taka sobie - na necie z wiązaniem chodzi po 549 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 5 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Wojtek w jakim identyfikatorze?? gg Bez wątpliwości to Metron EX, który ma wykorzystaną technologie Beta Puls. Typowa narta Allmountain. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rob74 Napisano 6 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Na pierwszy rzut oka ta narta z twojego opisu pachnie marketową wersją, ale to 84mm pod butem jest troche zastanawiające ,bo jakby to miał być jakaś edycja marketowa to powinna mieć parametry zbliżone do któregoś z metrona. Właśnie ma zbliżone do któregoś z metrona - M:EX Puls-ti (tytanowe pulsary w kevlarowych transmiterach), możesz porównać wymiary (dł.-przód-środek-tył-prom.): 165-119-84-109-18; 175-121-84-111-19; 185-123-84-113-20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi