SkiForum Napisano 23 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Ustrzyki Dolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interski Napisano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Gromadzyn - jest blisko centrum, czesto jest tloczno na stoku. Do godz 12-13 zwykle pojawia sie (szczegolnie w dolnej czesci rasy) lod i muldy ze sniegu zeskrobanego przez tabuny uzytkownikow stoku:D Chyba nie znasz prawdziwego tłoku.Totalny luzik na Gromadzyniu i Laworcie w stosunku do innych ośrodków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski_kuba Napisano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Witajcie, prawdopodobnie jutro wybieram się do Ustrzyk Dolnych. Chciałbym sie dowiedziec czy na Lawrocie i Gromadzyniu mozna pojezdzic czy nie ma jeszcze sniegu, bo tylko od tego zalezy moj wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Kuba na stronce coś jest http://www.ustrzyki-narty.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siurpo Napisano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Witajcie, prawdopodobnie jutro wybieram się do Ustrzyk Dolnych. Chciałbym sie dowiedziec czy na Lawrocie i Gromadzyniu mozna pojezdzic czy nie ma jeszcze sniegu, bo tylko od tego zalezy moj wyjazd Dopiero wczoraj zaczeli naśnieżać wiec wyciągi ruszą pewnie dopiero w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski_kuba Napisano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Dzieki za odpowiedzi. Znajomy do nich dzwonił, okazało się ze na naśnieżenie stoku potrzeba im 2 dni z minusową temperaturą. Juz nasnieżaja wiec jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art Napisano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Laworta to jeden z moich ulubinych stoków w Polsce.wg. mnie to tylko jeden problem muszą go trochę lepiej przygotować bo okoł 11 robi się muldziasto i moje dziewczyny terroryzują mnie" jedziemy na Gromadzyń".i nie ma rady trzeba zmienić bo trzy kobity jak marudzą to jest nie do wytrzymania art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisski Napisano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Najlepiej jeździ się oczywiście rano a w godzinach późniejszych (11<) wzdłuż orczyka i pod krzesełkowym. Z trasy zjeżdża sie pod sam wyciąg ew. pod samą knajpkę (jedzenie ok, grzaniec nie oszukiwany). Ludzie boją się górnej części stoku a tak napradę zdradliwy jest dolny , prawie płaski odcinek trasy (chyba jak wszędzie:D). Dwa razy widziałem tam goprowców usztywniających obojczyki klientom. Gromadzyń ogólnie ok, 3 trasy do wyboru , niezbyt wygodna kotwica. Lewą trasą (patrząc od szczytu) zjeżdża sie pod sam wyciąg, środkową i prawą ostatnie 100-200m trzeba zjechać na kreskę bo inaczej trzeba podchodzić do wyciągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisski Napisano 2 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 ogólnie : http://narty.onet.pl...lne,region.html mapa: http://narty.onet.pl...rzyki_dolne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamzawodowiec Napisano 7 Marca 2007 Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 jest jakies forum narciarskie w ustrzykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi