ssppaarrxx Napisano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Czy ktos mi odpowie do kogo sa skierowane te narty ( chodzi o poziom umiejetnosci)? Ja mam kobiete 55 kg i 167 cm poziom ok. 5. Narty maja byc na conajmniej dwa sezony po mniej wiecej 7 wypadów. Wypozycznei nie wchodzi w gre. Fajna cena jest tej narty w intersporcie - 749 pln. Ale nigdzie nie moge cznalezc info czy sa to dla poczatkujacych, czy srednio zaawansowanych. Czy ktos ma jakies informacje na temat tych nart? Moze ktos je ma i cos moze powiedziec na ich temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morcin 25 Napisano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam ! Tutaj link do tych nart,krótka informacja i charakterysyka :http://www.skionline...y&id_grupy=1953 (Trzeba kliknąć zakładkę Balanze i odnaleźć odpowiedni model). Myślę,że to bardzo dobry wybór ( i chyba nieprzypadkowy ?).Można ewentualnie pomyśleć o Hot Minx-ach.Niestety będą droższe,choć bardziej "rozwojowe". Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLWIAS Napisano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 sa to narty dla srednio-zaawansowanych narciarek tzw .weekendowych,ktore lubia spokojna,lekka jazde i preferuja ciete,krotkie skrety. jesli myslisz o kupnie nart z serii atomica dla kobiet radze dolozyc troszke pieniedzy i kupic royal minx na pewno posluza na dluzej anizeli cool-minx;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssppaarrxx Napisano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Myślę,że to bardzo dobry wybór ( i chyba nieprzypadkowy ?).Można ewentualnie pomyśleć o Hot Minx-ach.Niestety będą droższe,choć bardziej "rozwojowe". wybor pada ze wzgledu na cene przede wszystkim wczesniej zastanawialismy sie nad rossignol passion III, ale teraz sa troszke drozsze, a podobno poziom narty ten sam. zapewne sie zdecydujemy wlasnie na cool minx, a moze za 2 latka kupi sie narty z jeszcze wyzszej polki. jak narazie jezdzimy na narty trak jak pisalem ok 7 razy w sezonei, wiec wydaje mi sie ze nie podskoczy w umiejetnosciach na tyle aby przerosnac te narty w najblizszym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morcin 25 Napisano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witaj Spaxie! Wybrałeś narty,naprawdę niezłe.Najnowsza linia,damskiego Atoma.Powyższy komentarz,to cytat z testów,który przeprowadzały doświadczone narciarki (byłe zawodniczki!),dla Nich mogą być weekendowe.Dla Twojej Pani,to narty idealne.Pamiętaj tylko ,o wyborze odpowiedniej długości -15 cm.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Super promocyjna cena 749zł jest naprawde rewelacyjna:) Narta dla rekreacyjnie jeżdżących kobiet jest doskonała. Dedykowana jest raczej początkującym i srediozaawansowanym. Ktoś już wyżej napisał, że bardziej rozwojowe będą Hot Minx, lub Royal Minx, ale jeżeli ta kobieta jeżdżąca na 5 raczej zawsze będzie jeździć rekreacyjnie bez dużych prędkości i agresywnej jazdy, to ta nartka nie bedzie złym wyborem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi