Qbekbear Napisano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 W swoich Blizzardach IQon 6900 z wiązaniami (jak łatwo się domyślić) zauważyłem minimalne luzy w mocowaniu tylnych części wiązań. Po prostu jak złapię ręką za tylną część wiązania mogę o, powiedzmy, 0,5-1 mm poruszyć całą tylną część moich IQ 3.10. Wiązania ustawiałem w profesjonalnym serwisie, od tego czasu raz już byłem na nartach i było wszystko OK, zauważyłem to dosłownie 5 minut temu i tu pytanie: Czy to tak powinno być, czy należy z tym pobiec do serwisu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbekbear Napisano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 sprawdzałem tylko bez buta w środku... EDIT: Wpiąłem buta, wtedy się nie rusza, co mnie uspokoiło. To chyba oznacza, że wszystko OK... Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz.b Napisano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 W swoich Blizzardach IQon 6900 z wiązaniami (jak łatwo się domyślić) zauważyłem minimalne luzy w mocowaniu tylnych części wiązań. Po prostu jak złapię ręką za tylną część wiązania mogę o, powiedzmy, 0,5-1 mm poruszyć całą tylną część moich IQ 3.10. Wiązania ustawiałem w profesjonalnym serwisie, od tego czasu raz już byłem na nartach i było wszystko OK, zauważyłem to dosłownie 5 minut temu i tu pytanie: Czy to tak powinno być, czy należy z tym pobiec do serwisu ? W moich Blizzardach X07 IQ podobnie jak Ty mam wiązania IQ 3.10. Także były montowane i ustawiane w profesionalnym serwisie i na ,,złość" zachowują się tak samo jak Twoje.Widocznie te ,,typy" tak mają!!! -myślę,że to nie przypadek i,że wszystko jest OK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbekbear Napisano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Skoro po wpięciu butów jest OK a ostatnio jeździłem bez przygód to raczej wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Już kiedyś był na forum poruszany ten problem, oraz jak dobrze pamiętam, to te wiązania potrafią też skrzypieć podczas jazdy (też było na forum). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi