mobile99 Napisano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witam. Wiem, że na forum było już wiele tematów, ale mimo to chciałbym zapytać. Ważę 62kg i mam 177cm wzrostu. Mój but ma skorupę długości 338mm i jeżdże na poziomie 5,5 w skali forum. Z tego ruskiego przelicznika dostępnego na forum wychodzi mi, że pownieniem ustawić 4,5 DIN i tak też ustawiłem. Czy nie będzie to zbyt mało? Bo mi się wydaje, że narta może się wypinać. Mam HEAD'Y XRC 300 i wiązania TYROLIA SL100. Proszę o szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz.b Napisano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Jak nie masz pewności do tej tabeli to zerknij tu... http://www.narty.pl/...Hash=cb0b3e4c28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Zostaw na tym 4,5 i będzie ok. pod warunkiem oczywiście że, wiązania działają właściwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Zostaw,zawsze zdążysz dokręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobile99 Napisano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Właśnie tak myślałem. Wole jednak na wszelki wypadek mieć ze sobą śrubokręcik do drobnych korekt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi