Tigershark Napisano 14 Marca 2009 Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ja tez, po długich poszukiwaniach decyduje sie na Attiva Sol.Dziękuję wszystkim, którzy wypowiedzieli się w tym wątku.Biorę 156cm na moje 166cm wzrostu.I słusznie Volkl to Volkl - klasa sama w sobie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 technika idzie ciagle do przodu ..wiec moze nadejdzie kiedys taki dzien i kobitki beda smigac na specjalnie przygotowanych dla nich nartach zawodniczych;) miejmy nadzieje,ze Volkl bedzie w tym pierwszy:DKomórki kobiece już dawno są.Mają je firmy Kneissl i Duel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
at9 Napisano 15 Września 2009 Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Jam mam różowe narty więc są raczej kobiece:) Odstąpię za dobrą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi