monky33 Napisano 15 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Czy ktos może mi doradzić cos na temat tych kurtek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimas Napisano 15 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Osobiście użytkuje już dwa sezony komplet (kurtkę i spodnie) firmy Descente i jak najbardziej polecam sprzęt tej marki! Jest to najwyższa klasa odzieży technicznej. Ta sama liga w której "grają" Spyder, Colmar etc...niestety również cenowo:( Zdecydowałem się na zakup produktów tej japońskiej firmy nie tylko ze względu na parametry techniczne (wszystkie możliwe bajery łącznie z tzw. Ion bodies - najonizowaniem, które ma wpływać na dobre samopoczucie na stoku ;-). Nie bez znaczenia był też design i niezwykle soczysta kolorystyka sprzętu. Kropkę nad "i" postawił nadzwyczaj miękki i miły w dotyku materiał zewnętrzny kurtki i spodni, zecydowanie bardziej mi odpowiadający niż np. Spydera. Jednym zdaniem: Odzież z najwyższej półki warta każdej wydanej złotówki! Jeżeli tylko pieniążki nie stanowią bariery - zachęcam do kupna!? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monky33 Napisano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Mam jeszcze pytanko ile trzeba wydac na to cacko i w jakim modelu pan jezdzi interesuję mnie kurtka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimas Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Oznaczenie modelu to D5-8628 (kolorystyka czerwono-biała z czarnymi wstawkami). Co do kosztów zakupu to w marcu 2005 po przecenie trzeba było zapłacić 1800zł. Cena regularna tego modelu to 2400zł. Więc jeżeli wziąć pod uwagę parametry techniczne (20.000 mm tzw.słupa wody, heat flex 60, wysoki air drive, titan thermo, ion bodies... i kompletne wyposażenie) wcale nie tak najdrożej;) Naprawdę sprzęt na lata komfortowej i przyjemnej jazdy. Jeżeli pomoże to w podjęciu decyzji chętnie prześlę zdjęcia na priva. Tym bardziej iż teraz jest najlepszy czyt.najtańszy okres na kupowanie narciarskiego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monky33 Napisano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Bardzo bym prosił o zdjęcia tej kurteczki i spodenek na emaila [email protected]Pozdrawiam i dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimas Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 "Mówisz - Masz"... Zdjęcia posłane na podany przez Pana odres. Liczę że pomogą w podjęciu decyzji o zakupie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 firma moim zdaniem stoi duzo wyzej jezeli chodzi o rozwiazania i parametry niz spyder i colmar, spyder to jest troszke lepsza Iguana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimas Napisano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Nie chciałem być nazbyt szczery w ocenie wyrobów konkurencji... Jest jeszcze druga japońska marka Phoenix. Wydaje mi się również godna polecenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 ale brzydkie rzeczy robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimas Napisano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Mimo że o gustach się nie dyskutuje...zgadzam się z Kolegą! A i materiał to nie to samo co u Descente;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 ja wole pod wzgledem estetycznym duzo bardziej descente, poza tym odrazu widac czy jest to podroba czy oryginal, dla mnie spydery i phenixy sa festyniarskie dla ludzi ktorzy lubia robis tz show off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimas Napisano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Między innymi dlatego wybrałem sprzęt tej firmy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Ja lubie bardziej luzne ciuchy... spodnie Burton a Kurtka Helly Hensen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimas Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Poprzednie spodnie też miałem od Burtona (Snowboardowy, luźny styl). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżunior Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Sorry za offtop ale czy w tej chwili da się gdzieś kupić ciuchy na narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Nowe kolekcje się dopiero ukażą ale można wyrwać niezły towar z ubieglego sezonu za niezłą kaske(należy tylko pytać sprzedawców bo sprzęt zimowy o tej porze znajduje się z reguły na zapleczu sklepów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimas Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Dokładnie tak! Kilka dni temu odwiedziłem Ski-team w celu zakupu kurtki przeciwdeszczowej i "po kątach" wisiał mocno przeceniony sprzęt narciarski. Tak więc jeśli tylko będzie odpowiedni rozmiar to warto kupić bo taniej już nie będzie. A sezon już coraz bliżej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 W zeszlym roku we wrzesniu w Warszawie w jakims sklepie sportowym widzialem spodnie Campusa za 100 PLN... W sezonie kosztowaly cos kolo 400 PLN... Pelna rozmiarowka byla... Sam sie zastanawialem czy sobie drugich nie kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 ja kupilem w sezonie spodnie burtona ze starej kolekcj za 600pln a kosztowaly 1100pln niestety nie ma na mnie rozmiarow wiec musialem kupic spodnie dla snb i tak drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 silver0 pewnie będzie problem bo chłopaki o tej kurtce rozmawiali przeszło rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi