heniek08 Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 witam mam spodnie narciarskie salewy i niestety w dolnej czesci nogawki od strony wewnetrznej zrobilo mi sie sporo dziur tzn. mam material poprzecinany w wielu miejscach wydaje mi sie z przez narty wie moze ktos czym to najlepiej zszyc lub zgrzac dodam ze przeciecia sa na takim sliskim, jak by gumowym materiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Może kawałek skóry by załatwił sprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek08 Napisano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Są gotowe "łaty" do materiałów technicznych (zestawy naprawcze). . a wiesz moze gdzie taki "zestawik naprawczy " moge znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afeRRRa Napisano 16 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 hmmm....czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat spodni firmy True North?? jakieś opinie??:) Jak pięść do oka, pasuje ten post w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 16 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Jak pięść do oka, pasuje ten post w tym temacie. Raczej Twój komentarz... tyle jest narzekania na forum, że zbyt dużo nowych wątków powstaje, a tu zamiast docenić, że dziewczyna nie założyła kolejnego, to z takim tekstem wyjeżdżasz... Z racji chwilowego zaśmiecenia wątku i możliwości umknięcia pytania, które zostało zadane... oto ono czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat spodni firmy True North?? jakieś opinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afeRRRa Napisano 17 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 przepraszam Cię bardzo, ale miałam dać te pytanie w temacie "jakie google kupić?"?!?! :eek: Pogooglować albo założyć nowy thread. proste Co do regeneracji spodni. Można kupić płachty cordury i ponaszywać na newralgiczne miejsca. To cholerstwo naprawde ciężko zniszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia Napisano 17 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Raczej Twój komentarz... tyle jest narzekania na forum, że zbyt dużo nowych wątków powstaje, a tu zamiast docenić, że dziewczyna nie założyła kolejnego, to z takim tekstem wyjeżdżasz... Z racji chwilowego zaśmiecenia wątku i możliwości umknięcia pytania, które zostało zadane... oto onoOlga, tak trzymaj !!! :) pozdrawiam kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek08 Napisano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 spodnie naprawione:) sprawe zalatwila "ciocia zlota raczka" jakis produkt gumopodobny nakleila na naciecia i jest spoko ale dzieki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delfin Napisano 19 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 No to gut - dobrze, ze nie sluchales porad o naszyciu... Jesli odziez membranowa, to nic nie przyszywaj, jesli da sie tego uniknac - dziurawienie membrany sie msci i pozniej trzeba te szwy podklejac od wewnatrz oraz impregnowac membrane w okolicach. Naklejki zapewnia nieprzemakalnosc, ale... oddychalnosc szlag trafi w tych miejscach - jedyna wada, procz estetycznej, takiego rozwiazania. Sam mam laty przylepione do rekawa jednej kurtki z gore 2l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi